Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim - En iyi Kolay Flash Yazı ve Hareketli FCP Programı?

ADSENSE KODLARl

En iyi Kolay Flash Yazı ve Hareketli FCP Programı?

Smf Seo Versiyon Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim, -- Seo entegre sistem.

Array
EmReLie
Sat 1 May 2010, 06:23 pm GMT +0200
Sorum sanirim net sizce en iyi ve kolay Hareketli TEMA Yapma Programı ve Flash Hareketli Yazı Programı Hangisidir?

EDA-BURSA
Mon 3 May 2010, 12:50 am GMT +0200
Bana göre en kolay tema yapma programı photoshop cs3 flash olarakta SWFText forumumuzda ikiside mevcut

EmReLie
Mon 3 May 2010, 01:33 am GMT +0200
Bana göre en kolay tema yapma programı photoshop cs3 flash olarakta SWFText forumumuzda ikiside mevcut

Ama PS 3'te renk değiştiren tema yapma anlatılmıyor. Ayrıca birinde Çok güzel FlasH Yazı yapıyor her harfi renkli bir de arkasından resim geliyor ne nasıl yapılıor ki (fcp yapmaı bile burda öğrendim ama bu aradığım konunun nasıl yapıldığı yok

EDA-BURSA
Mon 3 May 2010, 02:53 am GMT +0200
Renk değiştiren tema dersi forumda yok en kısa zamanda ders anlatımı hazırlarım bence önce normal tema yapımını öğren

1DERYA
Wed 5 May 2010, 02:37 am GMT +0200
Renkli tema yapiminda bende yardim istiyorum arkadaslar mümkünse resimli anlatim olsun hah malum acemiyiz  hiiiiiiiiiiii

EmReLie
Wed 5 May 2010, 10:10 am GMT +0200
Renk değiştiren tema dersi forumda yok en kısa zamanda ders anlatımı hazırlarım bence önce normal tema yapımını öğren

normal yapabiliyorum.Sadece böyle hoş şeyler yapamıyorum..Videolardan öğrendim basiti de normaLi de