Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim - Flash Flash Msn'den Tw Seyretme !

ADSENSE KODLARl

Flash Flash Msn'den Tw Seyretme !

Smf Seo Versiyon Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim, -- Seo entegre sistem.

Array
kuzey_34
Sun 2 May 2010, 10:14 pm GMT +0200
Windows Live Messenger'da Tv izlemek mümkün. Messenger'da kişi listesine ekleyeceğimiz bir adres size istediğiniz videoyu izleme imkanı sunuyor.
20 ülkede hizmete giren bu hizmetten şu anda Türkiye'de etkin olarak faydalanmak için Internet Explorer dil seçeneğinden İngilizce seçeneğini eklememiz gerekiyor. Bunu aşağıdaki adımları izleyerek yapabilirsiniz;
Internet Explorer'ı açtıktan sonra Araçlar / Seçenekler menüsüne girin. Buradan da Diller seçeneğine tıklayın.
Açılan yeni penceredeki Ekle butonuna tıklayın. Listelenen diller arasından İngilizce (Birleşik Krallık) [en-GB] seçeneğini tıklayın ve Tamam butonuna tıklayın.

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra Windows Live Messenger'ı açıp herhangi bir kişi eklermiş gibi messengertv@live.com adresini kişi olarak ekleyin

süper bir sey southparkı bile seyredin

resimli anlatım:

Resimi Buyutmek icin Tikla

EDA-BURSA
Sun 2 May 2010, 10:29 pm GMT +0200
mutlaka deneyecem kuzey teşekkür ettim

EmReLie
Sun 16 May 2010, 07:17 pm GMT +0200
denedim çevrımdışı:)