Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim - göz yanilmalarii

ADSENSE KODLARl

göz yanilmalarii

Smf Seo Versiyon Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim, -- Seo entegre sistem.

Array
efe
Fri 13 November 2009, 09:26 am GMT +0200
Siyah noktaları saymaya çalışın?

Gözlerinizi siyah noktaların üzerinde tutmaya çalıştığınızda, yatay ve dikey çizgilerin birleşme noktalarından belirip kayboluyorlar. Yakalamak gerçekten çok zor?
Resimi Buyutmek icin Tikla

Gözlerinizi ortadaki noktada odaklayın?

Gözlerinizi dairenin ortasındaki noktaya sabitleyin ve sonra da başınızı öne ve arkaya doğru hareket ettirin. Dairenin dönmeye başladığını göreceksiniz.

Gizli detaylar?

Yaşlı bir çift romantik anlar yaşıyor? Ama acaba hepsi bu mu? Resme dikkatle bakarsanız çok daha farklı bir şeklin gizli olduğunu göreceksiniz

Beyaz çizgiler mi yoksa gri noktalar mı?

Siyah karelere dikkatle bakın. Siyah karelerin arasındaki beyaz çizgilerin arasında gri noktaların belirdiğini göreceksiniz      

Bu göz yanılsamasının adı Kafe Duvarı; çünkü bu illüzyonu Richard Gregory, kendi kafesinde keşfetti. Yatay çizgiler, aslında düz olmasına rağmen resimde eğri gözüküyor

.Dönen halkalar?

Resme odaklanırsanız, halkaların her iki yönde de döndüğünü göreceksiniz. Sadece bir tane halkaya odaklanırsanız o halka duruyor, diğerleri ise dönmeye devam ediyor.

Dikkatle bakın, turuncu daireler aslında aynı boyutta?

Boyut algımızın değiştiğini gösteren bu illüzyonda, etrafında büyük halkalar olan turuncu halka diğerinden daha küçük gibi görünüyor?

BY B€YAZ
Fri 13 November 2009, 09:33 am GMT +0200
Tşkler efem gözlerimi kaybediyordum az daha hihihihi

:.:.FiRaRi.:.S€VDaM.:.:
Fri 13 November 2009, 07:19 pm GMT +0200
tskler efe basim döndü yapma öyle seyler yasliyiz hiiiiiiiiiiii ,,güzel ama paylasim emegine saglik thacyo

esila
Fri 13 November 2009, 08:12 pm GMT +0200
aboo gözlerim mahfolduuu tskler paylasim icin efe  sirin

delikiz_07
Fri 13 November 2009, 08:52 pm GMT +0200
eman allahim hem kör hem şaşi oldum o nasil oluoyrsa artikin haha haha