Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim - Hadi Flatkolik Ailesi | Türkiye'm Hadi

ADSENSE KODLARl

Hadi Flatkolik Ailesi | Türkiye'm Hadi

Smf Seo Versiyon Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim, -- Seo entegre sistem.

Array
k.u.z.e.y
Wed 30 June 2010, 11:22 pm GMT +0200
Son Günlerde Biliyorsunuz Kötü Olaylar Oldu Olmadı Değil Pitbull Cinsi Köpekler Küçük Çocuklara Saldırdı Çoğu Hastanelik Oldu... Fakat Pitbull'lar Durduk Yere Saldırmaz Hiç Bir Köpek'te Doğuştan Agresif Saldırgan Ya da Dövüşçü Değildir Hayvanlara Dövüşmeyi Isırmayı Öğreten İnsanlar Küçük Bir İmzamız'la Bu Köpek Katlimanına Dur Diyelim ! Seneler Önce Olduğu Gibi Kuş Türünden Olan Bütün Hayvanları Kuyular İçine Atıp Canlı Canlı Yaktılar Bu Köpekleride Öyle Yapmasınlar Sadece İmza Lütfen  ağlama

http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/dilekce/dilekce_detay.asp?id=397

**Sevcan__
Thu 1 July 2010, 05:48 am GMT +0200
çok gzl paylaşım aldım ben tesekkür ederim duyarlılığına alkiş

cehennemmelegi
Thu 1 July 2010, 09:52 am GMT +0200
tskler cnm paylasım için bende aldım..

k.u.z.e.y
Thu 1 July 2010, 12:10 pm GMT +0200
çoook tşk ederim arkadaşlar hadi flatkolik ailem geri kalanlar nerdesiniz lütfen bir imza nolur  ağlama

k.u.z.e.y
Thu 1 July 2010, 06:01 pm GMT +0200
Arkadaşlar Son Habere Göre Bütün Barınaklar Ve Bütün Dernekler Dilekçe Yollamışlar Geri Çekildiler Toplamaktan Vazgeçildi Saolun Rab'bin Merhameti Sizinle Olsun  alkiş alkiş alkiş  sirin