Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim - Linkler Ölümü Değilmi Tıklamadan Anlayın

ADSENSE KODLARl

Linkler Ölümü Değilmi Tıklamadan Anlayın

Smf Seo Versiyon Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim, -- Seo entegre sistem.

Array
lazakrep61
Fri 9 April 2010, 09:21 am GMT +0200
Linkler Ölümü Değilmi Tıklamadan Anlayın A

Arkadaşlar ben bunu kullanıyorumm işe yarıyor vee kesinlikle çok memnun kalacaksınız

Öncelikle merhaba arkadaşlar gene güzel bir konu ile karşınızdayım.Sizden istediğim denemeden yorum yapmamanız ve emeğe saygı göstermeniz.Çalışmıyor demeyin kesinlikle çalışıyor.Hepsini okumanızı tavsiye ediyorum.Şimdi geçelim konuya.

Rapishare linklerini kopyLayıp rapidshare link checker de çalışıp çalışmadığını araştırmaktan sıkıldığınız hiç oldu mu? yada 7 partlık birşeyi indirmeye çalıştığınızda 5. partının linkinin ölü olduğunu hiç sonradan farkedip sinirlendiniz mi?

İşte firefox sizi bu durumdan kurtaracak. Herhangibir sayfaya girdiğinizde sayfa içerisinde yeralan tüm rapidshare linklerinin çalışıp çalışmadığı hakkında görsel olarak uyarı alırsınız.

Aşağıdaki resimde linklerin eklenti kurulmadan önceki hali yer alıyor.

Resimi Buyutmek icin Tikla

Bu resimde ise eklenti kurulduktan sonraki hali görülüyor. Bu resimde yer alan linkleri hepsi çalışır durumda

Aşağıdaki resimde yer alan linklerin ise hiç biri çalışmıyor.

Öncelikle firefox un GreaseMonkey adlı eklenisini kurmalıyız.

GreaseMonkey Eklentisi
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748
Yukarıdaki linke tıkladığınızda aşağıdaki gibi bir sayfa karşınıza çıkacak. Bu sayfada yer alan add to firefox botonu tıklayın ve yüklemeyi kabul edin.

yükleme tamamlanınca firefox yeniden başayacaktır. Şimdi linkchecker i yüklemek için firefoxunuz hazırdır.

RapidShare Link Checker

http://userscripts.org/scripts/show/9467

Yukardaki linki tıklayın ve açılan sayfanın sağ üst köşesinde yer alan 'Install This Script'  aklı butona tıklayın ve bekleyin.

Son olarak açılan popup daki yüklemeleri onaylayın bu iş tamam.

Greasemonkey eklentisini kurduktan sonra aşağıdaki scripti install ederseniz, sitede verilen netload.in linklerini de kontrol edebilirsiniz...

http://userscripts.org/scripts/show/24953

ˆ°•Ðeluxè66•°ˆ
Fri 9 April 2010, 09:37 am GMT +0200
emege saygi tskler arkadasim paylasimin icin

kuzey_34
Fri 9 April 2010, 09:46 am GMT +0200
emeğine sağlık deneyim

lazakrep61
Fri 9 April 2010, 09:51 am GMT +0200
arkadaşlar ilk baştada yazdığım gibi ben denedim oldu ve burda paylaşıyorumm mozilla kullanan herkesde %100 çalışıyor...

xXx-Sila-xXx
Fri 9 April 2010, 11:21 am GMT +0200
emegine saglik lazakrep deneyim bende . ama ben firefox ,mozilla  kullanmiyorum  bakalim olcakmi bendede  

lazakrep61
Fri 9 April 2010, 11:26 am GMT +0200
sila kardaşum olmayacaği kesinn boşee deneme bu eklenti mozilla eklentisidirr ;) ama mozillayia şidetle tavsiye ederim çok kullanışlı bir tarayıcıdırr Mozilla son sürüm indirmek için TIKLA

xXx-Sila-xXx
Fri 9 April 2010, 11:38 am GMT +0200
sila kardaşum olmayacaği kesinn boşee deneme bu eklenti mozilla eklentisidirr ;) ama mozillayia şidetle tavsiye ederim çok kullanışlı bir tarayıcıdırr Mozilla son sürüm indirmek için TIKLA

Oy oy tsk ederim laz akrep  gul indirdim bilee simdi  sirin

EmRe*Lie
Sun 23 May 2010, 11:18 pm GMT +0200
güzel bir paylaşım eklentiyi kurdum bile

Süper.Denedim Muhteşem ve Faydalı Bir Program Yalnız Yükleme Sıralarına Göre Yapın yoksa olmuyor:)
alkiş

EmRe*Lie
Mon 24 May 2010, 11:44 pm GMT +0200
Abiiii!! Ya yazı yoruyorum. Tak Ufak ekran gelio sinir oluom.Var mı Çözümü hah

lazakrep61
Sat 29 May 2010, 12:30 pm GMT +0200
emre onun çözümü vardi ama nasıl yaptım aklımda yok valla

ama şöle anlatim ben sana o açılan sayfayı açan bi kısayol tuşu var ona bastıgında acılıyodu yanılmıyorsam S harfiydi sen o kısayol tusunu kaldır o zaman acılmazz

EmRe*Lie
Sat 29 May 2010, 01:22 pm GMT +0200
emre onun çözümü vardi ama nasıl yaptım aklımda yok valla

ama şöle anlatim ben sana o açılan sayfayı açan bi kısayol tuşu var ona bastıgında acılıyodu yanılmıyorsam S harfiydi sen o kısayol tusunu kaldır o zaman acılmazz

biraz geç kaldınız ama :) çözdüm:)) hah

lazakrep61
Sat 29 May 2010, 02:51 pm GMT +0200
ihtiyarlık emre konuları fazla takıp edemıyom kusura kalmaa  oyna

EmRe*Lie
Sat 29 May 2010, 02:58 pm GMT +0200
ihtiyarlık emre konuları fazla takıp edemıyom kusura kalmaa  oyna

yok önemli deil abi.:))