Kendi hazirladigim birkactane kara pattern - Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim

Sayfa: [1]   AÅŸağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kendi hazirladigim birkactane kara pattern  (Okunma Sayısı 135 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aktif Üye
*
Karma 94
Çevrimdışı Çevrimdışı
E-Posta
« : 14 Temmuz 2010, 20:56:27 »

Arkadaslar sizlere kendi yapdigim patternleri paylasmak istedim  sifirdan yapilmis olan bu patternleri yakinda stylleslere cevirerek sizlerle styllerinide paylasacam insallah.. bu styleslerin özelleikleri 3d boyutlu icerisi olmasi olacaktir..
 Png olarak ekliyorum  , ya pattern yada texture olarak kullanabilrsiniz

Resimlerin Goruntulenmesine izin Verilmiyor
Resimleri Gorebilmek icin uye Ol veya Giris Yap

Pattern 1 :

Pattern 2 :

Pattern 3 :

Pattern 4 :

Pattern 5:

Pattern 6:
Bu Sayfayi Paylas
Facebook Ekle Google Ekle Yumile Ekle Yahoo Ekle Msn Ekle Netspace Ekle Ask Ekle Clesto Ekle Digg Ekle Reddit Ekle Furl Ekle Del.icio.us Ekle Submit to Jeqq Spurl Ekle Technorati Ekle

Co Admin
*
Karma 899
your manner must impress
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2010, 00:40:10 »

harika olmuÅŸlar kaan bir çok kiÅŸinin iÅŸine yarayacağına eminim en çokta benim  hiiiiiiiiii ellerine saÄŸlık

Linklerin Gorulmesine izin Verilmiyor
Linki Gorebilmek icin uye Ol veya Giris Yap
Lütfen özelden yardım istemeyiniz özelden istenen yardımlara kesinlikle cevap verilmeyecektir!!!
Yönetici
*
Karma 1985
Çevrimdışı Çevrimdışı
BİR GÜN SU İÇECEGİN ÇEŞMEYE, ÇAMUR SIÇRATMA
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2010, 01:45:03 »

cok tskler Kaan bende aldim,insalah iyi bi sekilde kullanabilirim,eline saglik.
Moderatör
*
Karma 102
Çevrimdışı Çevrimdışı
yüreginize emanetsiniz..
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2010, 06:12:44 »

tskler kaan ben seni cimri sanıyodum  hihihihi sirin

Kimse pahalıdan satmasın kendini, Biz biliriz herkesin indirimli günlerini...Gidene üzülme başkasına gidiyordur, gelene sevinme başkasından geliyordur.. Biz üç kişiyiz; BEN,KEYFİM VE KAHYASI... Beni tanıyan bilir, bilen anlar, anlayan susar, anlamayan uzar...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Google Words: Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Temasi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Flatcast Arkafonlari,Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Radyosu, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern indexsi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Programi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Oyunlari, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Download, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Resimleri, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Hikayeleri, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Haberleri, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern indir, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Yukle, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Videosu, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Arsivi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Albumu, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Dosyasi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Belgesi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Kitabi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Gazetesi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Hazinesi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Haritasi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Hobisi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Belgeseli, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Devrimi, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Msn, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Templateleri, Kendi hazirladigim birkactane kara pattern Flatcast Fcp Temalari,
Kendi hazirladigim birkactane kara pattern - Flatcast | Flatcasttema | Flatcast Destek | Flatcast Paylasim | Flatcast Tema | Flatcast Yardim

Gitmek istediÄŸiniz yer: