Farkhosting yardımlaşma ve destek topluluğu

Windows 7' de Fcp Tema Kaydetme Sorunu Çözümü Resimli Anlatım

admin

Farkhosting İnternet Hizmetleri
Yönetici
Windows 7 işletim sistemlerinde bulunan flatcast fcp temayı masa üstüne kayıt etmedeki yaşanan bir sorunun çözüm yollarını anlatmaya çalışacağım.

Aşağıdaki yöntemlerde bulunan adımları başarılı bir şekilde yaparsanız flatcast fcp tema kayıt etme sorununuz tamamen çözülecektir.

Not: Hazırda bulunan temalarınızı USB belleğe yedeklemenizi öneririm. Bu işlemin ardından temalarınız silinerek default temalara dönebilir.

Yöntem 1

Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması > Kullanıcı Hesapları
seçeneğine geliyoruz. Çıkan seçeneklerde En altta bulunan Kullanıcı Hesabı Denetimi ayarlarını değiştir seçeneğine tıklıyoruz.

windows7-fcp-tema-kayit-etme-sorunu-cozumu-resimli-anlatim-1.jpg

Açılan penceredeki kaydırma çubuğunu aşağıdaki görselde görüldüğü gibi en alta çekerek Şu durumda beni hiç bir zaman uyarma: seçeneğine getirerek Tamam butonuna tıklıyoruz.

windows7-fcp-tema-kayit-etme-sorunu-cozumu-resimli-anlatim-2.jpg

Yöntem 2

Flatcast fcp tema kayıt etme sorunu
n 2. bir yöntemini de anlatacağım. Fcp tema kayıt etme sorununu bu 2 yöntemden birini kullanarak çözebilirsiniz.

Windows başlat tuşuna tıklıyoruz, arama kısmına çalıştır yazıyoruz. Arama sonuçlarından çıkan Çalıştır seçeneğine tıklıyoruz.

windows7-fcp-tema-kayit-etme-sorunu-cozumu-resimli-anlatim-3.jpg

Çalıştır seçeneğinin kısmında bulunan text alanına msconfig yazarak Tamam butonuna basıyoruz.

windows7-fcp-tema-kayit-etme-sorunu-cozumu-resimli-anlatim-4.jpg

Açılan pencerede Araçlar sekmesi altından UAC Ayarlarını Değiştir seçeneğini seçiyoruz altta bulunan Başlatma butonuna tıklayarak yine aynı şekilde ayarlarımızı yaparak kayıt ediyoruz.

windows7-fcp-tema-kayit-etme-sorunu-cozumu-resimli-anlatim-5.jpg

Umarım faydalı bir anlatım olmuştur. Yapamayan arkadaşlar konu altından yardım isteyebilirler.